7ος Διαγωνισμός Μαθηματικής και Λογικής Σκέψης του Κολλεγίου Ανατόλια

 

Υποβολή συμμετοχών έως τις 19 Νοεμβρίου 2017

 

Στις 16 και 17 Δεκεμβρίου 2017 το Κολλέγιο Ανατόλια διοργανώνει τον 7ο Διαγωνισμό Μαθηματικής και Λογικής Σκέψης, στον οποίο μπορούν να πάρουν μέρος τριμελείς ομάδες μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου.

Πρόκειται για μία εκπαιδευτική δραστηριότητα που βασίζεται στην αντίληψη και την ορθολογική σκέψη με στόχο την επίλυση μαθηματικών και λογικών γρίφων, χωρίς να προϋποθέτει γνώση συγκεκριμένων θεμάτων ή να απαιτεί προετοιμασία. Η επίλυση λογικών γρίφων θεωρείται διεθνώς μία ουσιαστική και συναρπαστική διαδικασία μάθησης στοχεύοντας στην ενίσχυση του ενδιαφέροντος των μαθητών για τα μαθηματικά και την καλλιέργεια δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων. Ο Διαγωνισμός Μαθηματικής και Λογικής Σκέψης είναι εγκεκριμένος από το Υπουργείο Παιδείας.

Οι προκριματικοί αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 στις 9:00, στο Κολλέγιο Ανατόλια. Οι 12 ομάδες Γυμνασίου και οι 12 ομάδες Λυκείου που θα προκριθούν, θα διαγωνιστούν στους ημιτελικούς και τελικούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, από τις 09:00 έως και τη 13:00, στις  εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ανατόλια

Για τους προκριματικούς γύρους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 στη διεύθυνση https://goo.gl/aPWuGe.

Σημειώνουμε ότι ο μέγιστος αριθμός ομάδων που μπορούν να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό είναι 140 συνολικά και οκτώ (8) ανά σχολείο. Θα κρατηθεί λίστα αναμονής για τις ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή μετά τη συμπλήρωση αυτού του αριθμού.

 

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 15€ ανά ομάδα. Η εξόφληση παρακαλούμε να γίνει έως τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 στον λογαριασμό:

ALPHA BANK
GR31 0140 7140 7140 0200 2001 889

Δικαιούχος: Έφοροι Κολλεγίου Ανατόλια

Παρακαλούμε στην αιτιολόγηση να σημειώσετε καθαρά το όνομα του πρώτου μαθητή από κάθε τριάδα, μαζί με τη συντομογραφία MAL.

Παράδειγμα Αιτιολόγησης:

  • Όνομα-MAL

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κολλέγιο Ανατόλια: mlc@anatolia.edu.gr (κα Βίλλη Ζαχαροπούλου), hsamara@anatolia.edu.gr (Δρ Χάιδω Σαμαρά) & 2310 398 373 (κα Δανάη Κυριάκη).

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των αγώνων

Ομάδες που Διαγωνίζονται στους Γύρους 1Α & 1Β (Ανανεωμένο)

Ομάδες που Διαγωνίζονται στους Γύρους 2Α & 2Β (Ανανεωμένο)

 

ACSTAC Accreditations

ACSTAC is an Official Greek Ministry of Education Event.

short minedu 2tel

 

ACSTAC is supported by the City of Thessaloniki.

cityofthess

ACSTAC is supported by Aristotle University of Thessaloniki.

auth logo

ACSTAC is an Official CERN Event.

cern

ACSTAC is an Official EPS Event.

eps

ACSTAC is supported by ACT.

act logo