Παρουσιάσεις

  • Προφορική Παρουσίαση
  • Παρουσίαση Αφίσας
  • Παρουσίαση Έκθεσης/Κατασκευής

 

Ενθαρρύνουμε τους μαθητές-εισηγητές με εργασίες που έχουν εγκριθεί να παρουσιαστούν ως προφορικές εισηγήσεις να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες και τις τεχνικές προδιαγραφές όπως διευκρινίζονται σε αυτό το έγγραφο.

Αναλυτικές Οδηγίες:

1.  Εάν κατά την ώρα της παρουσίασης χρησιμοποιηθεί κάποιο υποστηρικτικό υλικό (Power Point, video, κλπ), το υλικό αυτό θα υποβληθεί μέσω ενός (1) μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

i.    την παρουσίαση PowerPoint,

ii.   τον αριθμό των ατόμων (μαθητών και καθηγητών) που θα παρακολουθήσουν το συνέδριο από την ομάδα σας ή και το σχολείο σας αν είναι δυνατό.

2.    Το κείμενο για τα πρακτικά καθώς και η παρουσίαση PowerPoint και τα λοιπά στοιχεία θα πρέπει να σταλούν στην ανωτέρω διεύθυνση  με θέμα μηνύματος: Υποβολή παρουσίασης – Επιστημονικός Τομέας: XYZ - Κωδικός εργασίας XYZ.

3.    Oι παρουσιάσεις PowerPoint πρέπει να είναι συμβατές με κάποια έκδοση MS Office από το 2003 και μετά.

4.   Τα αρχεία βίντεο (αν θα χρησιμοποιηθούν) πρέπει να είναι στη μορφή AVI και συμβατά με VLCmediaplayer (έκδοση 1.1.7)  http://www.videolan.org/

5.   Τα αρχεία βίντεο μπορούν να ενσωματωθούν στην παρουσίαση PowerPoint αλλά πρέπει να είναι διαθέσιμα και ως ξεχωριστά αρχεία σε περίπτωση που η ενσωμάτωσή τους δημιουργήσει ασυμβατότητα με τον MS PowerPoint Player.

6.   Τη μέρα της εισήγησης στο Συνέδριο θα πρέπει να φέρετε μαζί σας την εισήγησή σας ως αρχείο Μicrosoft PowerPoint 2010 (ή 2007 ή 2003) σε ένα flashmemorystick.

7.    Ο χρόνος είναι αυστηρά καθορισμένος εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των εισηγήσεων. Γι’ αυτό, οι παρουσιάσεις δε θα υπερβαίνουν τα δώδεκα (12) λεπτά. Επομένως, οι εισηγητές θα πρέπει να έχουν εκ των προτέρων υπολογίσει το χρόνο παρουσίασής τους.

8.  Θα πρέπει να βρίσκεστε στην αίθουσα όπου παρουσιάζετε την εργασία σας τουλάχιστον 15 λεπτά πριν από την έναρξη της αντίστοιχης συνεδρίας. 

 

Ενθαρρύνουμε τους μαθητές-εισηγητές με εργασίες που έχουν εγκριθεί να παρουσιαστούν ως αφίσες να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες και τις τεχνικές προδιαγραφές όπως διευκρινίζονται σε αυτό το έγγραφο.

Αναλυτικές Οδηγίες:

1.  Οι φωτογραφίες, τα κείμενα και οποιοδήποτε άλλο υλικό θα επιθυμούσατε να προβληθεί με Αφίσα θα πρέπει να τοποθετηθεί σε χαρτί διαστάσεων 50x70 ή 70x100 cm. Υπόδειγμα Αφίσας μπορείτε να βρείτε εδώ.

2. Προτεινόμενο πρόγραμμα για τη δημιουργία αφίσας είναι το MS PowerPoint.

3. Παρακαλούμε να προσκομίσετε τις αφίσες στο Κολλέγιο «Ανατόλια», στο χώρο εγγραφών (registration desk).

 

Οι μαθητές μπορούν να εκθέσουν αναλυτικά τα συμπεράσματά τους με όποιους τρόπους και μέσα θεωρούν δόκιμους για την παρουσίαση της έκθεσης (π.χ. κείμενο, εικόνες, σχεδιαγράμματα, πειράματα, δραστηριότητες, μοντέλα, πραγματικά αντικείμενα, κοκ.) ή να εκθέσουν μια κατασκευή την οποία μελέτησαν, σχεδίασαν και δημιούργησαν. 

 

ACSTAC Accreditations

ACSTAC is an Official Greek Ministry of Education Event.

short minedu 2tel

 

ACSTAC is supported by the City of Thessaloniki.

cityofthess

ACSTAC is supported by Aristotle University of Thessaloniki.

auth logo

ACSTAC is an Official CERN Event.

cern

ACSTAC is an Official EPS Event.

eps

ACSTAC is supported by ACT.

act logo